Nul hvede Glutenfri livretter

Nul hvede Glutenfri livretter
Nul hvede Glutenfri livretter

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Nul hvede Glutenfri livretter

  • Her er bogen for dig der gerne vil leve glutenfrit. Bogen er smækfyldt med opskrifter til dig der gerne vil leve glutenfrit – dette kan være fordi din krop føles bedre uden gluten i din mad. Eller det kan være bogen for dig der har glutenallergi og som derfor bliver nød til at leve glutenfrit.
  • Sandra Pugliese som er forfatter til bogen skriver i sin indledning: Bogen er også skrevet med tanke på, at maden skal være nem at tilberede til hverdag, og på at hele familien skal have lydt til at spise den. Det er nemlig ikke sjovt, hvis man ender med at føle sig ekskluderet fra fællesskabet, fordi man af den ene eller anden årsag spiser glutenfrit. De fleste retter er nemme og hurtige tilberede. Jeg har lagt vægt på at du med lidt planlægning kun skal bruge ca. 30 minutter på at lave en ret og mange af retterne lader sig fint fryse.   
  • Jeg har valgt at sætte denne bog på min blog, fordi det simpelthen er en bog hvor der noget at hente. Den er virkelig god og en kæmpe inspiration for dig der gerne vil leve og lave glutenfrit mad. Bogen er fyldt med lækre retter og bogen har virkelig noget at give af.
  • Bogen indeholder alt fra basis forrådskammer, glutenfri forrådskammer, køkkenredskaber, morgenmad til salater, småretter, sandwich, varme retter, brød og kager.

Nul hvede Glutenfri livretter

  • Den er fyldt med inspirerende billeder og opskrifterne er lette at følge. Retterne er lette at lave og kan være med til at give dig en god velvære i hverdagen.

Det er bog jeg anbefaler dig at købe, ikke bare låne den på biblioteket fordi den indeholder så mange gode opskrifter, at den er værd at have i sit køkken.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*