
Ovnbagte kyllingelår med honning, timian og paprika
Noget der også er lækkert her i sommeren er kyllingelår. Denne opskrift er let at lave – og kyllingelår er samtidig en let spise. De feder ikke, men smager godt til aftensmad eller som et kyllinglår i din madpakke. Når du krydder kyllingelår med timian eller paprika får de ekstra smag.
Således gør du
- Læg en masse løg som er skåret i skiver i bunden af et fad – krydr løgene med salt og peber.
- Dup kyllingelårene tørt med køkkenrulle. Drys timian eller paprika henover kyllingelårene.
- Læg kødet henover løgene. Derefter duppes der honning henover (eller tag en teske og smør med honning).
- Sæt det ovnfaste fad i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader og steg til kyllingen er gennemstegt (ca. 45 minutter).
Ekstra foreslag
- Du kan samtidig bælge at putte vand i det ovnfaste fad sammen med hønsebouillon. Dette giver en rigtig lækker sauce til kyllinger.
- Du kan samtidig i saucen stege kartofter, gulerødder, broccoli eller hvad du nu har lyst til.
God fornøjelse
Til andre sider
Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet
Leave a Reply