
Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk
Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk
se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk
Risengrød
Her er en lækker opskrift på Risengrød som laves således:
Ingredienser:
2 Liter mælk
2 dl vand
6 dl grødris
1 tsk salt
Risengrøden laves således:
Skyl først dine risengryn i koldt vand. Lad dem derefter koge i en gryde tilsat 2 dl vand. Når alt vandet er kogt hældes der mælk i gryden. Du kan selv vælge om de 2 liter mælk skal bestå af sødmælk eller en blanding af sødmælk og letmælk.
Mælken og risengrynene varmes op til kogepunktet. Efterfølgende skruer du ned for varmen. Du lader grøden simre til den er færdig. Husk at rør rundt i gryden engang imellem.
Du kan med fordel tilsætte en lille smule salt.
Du kan også lave klatkager af risengrøden dagen efter. Personligt synes jeg også at koldt Risengrød smager rigtig godt.
Til andre sider
Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet
Leave a Reply