Risengrød

Risengrød
Risengrød




Her er en lækker opskrift på Risengrød som laves således:

Ingredienser:

2 Liter mælk

2 dl vand

6 dl grødris

1 tsk salt

Risengrøden laves således:
Skyl først dine risengryn i koldt vand. Lad dem derefter koge i en gryde tilsat 2 dl vand. Når alt vandet er kogt hældes der mælk i gryden. Du kan selv vælge om de 2 liter mælk skal bestå af sødmælk eller en blanding af sødmælk og letmælk.
Mælken og risengrynene varmes op til kogepunktet. Efterfølgende skruer du ned for varmen. Du lader grøden simre til den er færdig. Husk at rør rundt i gryden engang imellem.
Du kan med fordel tilsætte en lille smule salt.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*