Risengrød

Risengrød
Risengrød

Risengrød

Her er en lækker opskrift på Risengrød som laves således:

Ingredienser:

2 Liter mælk

2 dl vand

6 dl grødris

1 tsk salt

Risengrøden laves således:
Skyl først dine risengryn i koldt vand. Lad dem derefter koge i en gryde tilsat 2 dl vand. Når alt vandet er kogt hældes der mælk i gryden. Du kan selv vælge om de 2 liter mælk skal bestå af sødmælk eller en blanding af sødmælk og letmælk.
Mælken og risengrynene varmes op til kogepunktet. Efterfølgende skruer du ned for varmen. Du lader grøden simre til den er færdig. Husk at rør rundt i gryden engang imellem.
Du kan med fordel tilsætte en lille smule salt.

Du kan også lave klatkager af risengrøden dagen efter. Personligt synes jeg også at koldt Risengrød smager rigtig godt.





Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*