Sådan bager du glutenfrit af Smilla Luuk

Sådan bager du glutenfrit af Smilla Luuk
Sådan bager du glutenfrit af Smilla Luuk

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Sådan bager du glutenfrit af Smilla Luuk. Hører du til en af dem som enten ikke kan tale glutenfrit eller som bare ikke vil gøre brug af gluten i dit bagværk, så er dette bogen for dig.

Bogen indeholder lækre opskrifter på eks. blødt bagværk som muffins, blød chokoladekage, kanelsnegle mv.’

  • Der er også lækre opskrifter på store kager som Prinsesselagkage, pavlova mv.
  • Desuden indeholder bogen også lækre sager som havregrynskugler, nøddeskorper, æblesalat med havregryn, pizza mv.
  • Bogen er nem og overskuelig at kigge igennem. Opskrifterne er på ingemåde svære at lave. Der er en meget udførlig opskrift til hver opskrift til hvert enkelt bagværk, samtidig er der nogle flotte billeder, som på bedste vis illustrerer opskriften.
  • Bogen indeholder også gode tips og råd som du undervejs kan følge. – tips som også kan gøre det lettere for dig der gerne vil leve glutenfrit.

Sådan bager du glutenfrit af Smilla Luuk

  • Bogen og opskrifterne er mest henvendt til teenagere, men kan også bruges af dig som enten har en teenager i huset eller dig som bare synes glutenfrit mad er spændende.
  • Bagerst på bogen står der: Sådan bager du glutenfrit er en nem og glad bagebog for dig, som har brug for at bage glutenfrit bagværk. Du kan ikke undgå at blive smittet af forfatterens store bageglæde. Det behøver slet ikke være trist eller besværligt og som hun selv siger ”Vi glutenintolerante kan få lige så lækre boller, om ikke bedre”.
  • I 2010 startede forfatteren bloggen glutenfrittliv.se – en blog der indeholder mange lækre opskrifter på glutenfri mad. Så har du mod på opskrifter på svensk, vil jeg klart anbefale dig at tage et kig på bloggen. Her er virkelig tale om en forfatter der går all in med det glutenfrie.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*