Salatværkstedet forfatter Claus Meyer | Claus Meyer

Salatværkstedet forfatter Claus Meyer
Salatværkstedet forfatter Claus Meyer

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Salatværkstedet forfatter Claus Meyer

Her er en yderst spændende bog af Claus Meyer omhandlende salater. Bogen består af 80 originale opskrifter fra Claus Meyers køkken. Det første afsnit i bogen er omkring eddike og olier - hvordan bruges eddike og olier i madlavningen. Hvad er forholdet mellem den sure eddike og den fede olie? Hvordan passer eddike og olie ind i din salat? Hvordan opbevare og udvinder du eddike og olie mv. Alt i alt et rigtig spændende afsnit for dig der gerne vil gøre lidt mere ud af dine salater. Der er en kort beskrivelse af de forskellige typer eddiker og olier som er på markedet og hvordan de er sammensat.

Efterfølgende er der afsnit omkring salater fra de forskellige årstider. Det være sig forår, sommer, efterår og vinter. Hvilke salater passer godt til de forskellige årstider. Og hvordan udnyttes årstidens grønt i de forskellige salater.

Bagerst på bogen Salatværkstedet af Claus Meyer står der:

At lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens går op i en højere enhed. Men kan man blande spinat og rodfrugter, hvilken dressing passer til hvilke type salater og hvornår er det eksempelvis en god ide at bruge croutoner? Det og en lang række andre spørgsmål giver Claus Meyer svar på, når han inviterer indenfor for i Salatværkstedet.

Claus Meyer f. 1963 er gastronomisk iværksætter og har i mere end 25 år udfordret den danske madkultur. Han har igennem foredrag, kursusaktivitet, tv-programmer, kogebøger, ved utrætteligt at blande sig i den offentlige maddebat og ikke mindst igennem sin virksomhed, konstant forsøgt at anvise veje til større kvalitet i maden og i måltidet.

Ønsker du at læse mere om Claus Meyer er du velkommen til at trykke på linket:link

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*