Skandinavisk skønhed af Lillie Gitte Østergaard

Skandinavisk skønhed af Lillie Gitte Østergaard
Skandinavisk skønhed af Lillie Gitte Østergaard

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Skandinavisk skønhed af Lillie Gitte Østergaard der giver dig inspiration til hvordan du plejer din skønhed og dit indre velbefindende alt efter årstiderne. Bogen indeholder også tips til hvilken kost og hvilke vitaminer der passer godt til årstiderne.

I Skandinavisk skønhed afslører kosmetolog Lillie Gitte Østergaard alt om skønhedspleje fra inderst til yderst og guider dig til en en optimal hudpleje året rundt.  derudover har hun allieret sig med et drømmehold af Danmarks førende skønhedseksperter. Trænings og ernæringsekspert Lotte Arndal fortæller dig om kost og motion. Frisør Katrina bagger viser vejen til kærlig hårpleje. Makeup artist Anne Staunsager giver sine bedste råd om makeup. Trend og Skønhedblogger Charlotte Torpegaard forkøler dig dig med en masse tips om at blive endnu skønnere. Og indehaver af N’age Ida Bille Brahe afslører sandheden om restylane og Botox.

En bog som hvis du gerne vil gøre lidt mere for dig selv er sjov at kigge rundt i. Du kan bruge bogen som en form for opslagsværk og dykke ned i forskellige emner som du finder inspirerende og interessante. Kort sagt kan man sige at bogen er fyldt med interessante tips som du kan gøre brug af i din hverdag.

make-up-1209798__480

Skandinavisk skønhed af Lillie Gitte Østergaard og tips fra andre

Kendte skønheder som Christiane Schaumburg Muller, Saseline Sørensen og Ibi Støvring førtæller i de sidste afsnit af bogen hvad de gør for at stråle og beholde deres skønhed.

Skandinavisk skønhed er en bog for dig, der både går op i skønhed og sundhed, er bevidst om dit spejlbilledet og som tror på, at indre og ydre skønhed hverken kan eller bør adskilles.

Jeg synes selv bogen har været spændende at kigge igennem og de råd der gives synes jeg ikke er svære at forstå eller følge – alt efter hvad man selvfølgelig selv synes. Man kan bruge det man har lyst til og resten kan man smide væk. God fornøjelse med denne jeg vil kalde det opslagsbog.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*