Smagen af Chili af Lene Tvedegaard | Lene Tvedegaard

Smagen af Chili af Lene Tvedegaard
Smagen af Chili af Lene Tvedegaard

Smagen af chili

Vil du gerne vide noget om chili – så er dette bogen for dig.

  • Bogen beskriver udførligt om chili fra A -Z. Der er beskrivelser af dyrkningen af chili, de forskellige chilisorter – hvad for nogle er stærke og hvilke er ikke? Der er en beskrivelse af hvilke næringsstoffer chili indeholder, hvilke vitaminer chili der er i en chili og hvad der er af aroma stoffer.
  • Desuden rummer bogen en vejledning i “styrken” af chili – hvor kommer styrken fra, hvad er formålet med styrken, mild, stærk eller direkte ubehageligt – og hvordan finder du ud af hvad du skal bruge?
  • Der er en vejledning omkring chili i mad – hvordan vurderer du styrken af krydderiet i din mad?
  • Der er et afsnit omkring opbevaring af chili – hvad gør du for at chili holder længst muligt og hvad gør du for at opbevare chili frisk.
  • Endelig er der til sidst i bogen opskrifter på mad som indeholder chili – Hvordan laver du en god mad, som er tilpas stærk, men ikke for stærk?

chili

Smagen af Chili af Lene Tvedegaard

Min vurdering
En rigtig dejlig bog hvis du gerne vil gå på opdagelse i chiliens verden…. Bogen giver dig god inspiration til at leve livet på en sundere måde og selvfølgelig til at gøre brug af den dejlige plante chili nu engang er. En god der giver dig rigtig mange gode fakta om chili og smagen af chili.

Forfatter
Lene Tvedegaard som har skrevet bogen er uddannet agronom og er samtidig ejer af Gartneri Toftegaard, som hvert år sælger tusindvis af chiliplanter. Du kan se mere omkring forfatteren på hendes hjemmeside www.gartneri-toftegaard.dk

Alt i alt
En virkelig god bog, som på fremragende vis beskriver chilien og dens muligheder.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*