Smuk med naturens produkter forfatter Charlotte Rachlin | Naturens produkter

Smuk med naturens produkter forfatter Charlotte Rachlin
Smuk med naturens produkter forfatter Charlotte Rachlin

Smuk med naturens produkter forfatter Charlotte Rachlin

Her er en bog som handler om hvordan du kan blive “smuk” med naturen egne produkter. På bagsiden står der ganske rigtigt at mange mennesker er kritiske med hvad de spiser og ukritiske i forhold til de skønheds produkter de køber og bruger. Mange skønheds produkter indeholder en masse E-numre mv som mange ofte ikke ved hvad indeholder. De kemiske produkter er ofte ikke særlige gode for huden som er en levende organisme. Nogle gange kan de være direkte sundhedsskadelige.

Smuk med naturens produkter forfatter Charlotte Rachlin

Smuk med naturens produkter af Charlotte Rachlin er en bog skrevet om hvordan du med naturlig produkter kan lave akkurat de samme skønheds produkter – mange vil end være meget bedre og sunde for din hud. Der er eksempler på renseolie, cremer, toner, dybderens med mere alt lavet af naturlige midler. Der er i bogen gjort brug af produkter som havregryn, mandelolie, honning, mayonnaise, hindbær mv. Alle produkter som naturen selv har skabt. Kort sagt indeholder bogen alle de produkter du normalt bruger til din hud, her er produkterne bare lavet ud fra naturens egne råstoffer.

Bagerst på bogen står der:

Mange dyre produkter lanceres som luksus af filmstjerner i reklamer, men er skønhedsmidler fyldt med syntetiske stoffer, alkohol og mineralske olier. Stoffer som menes at resultere i livstruende sygdomme.

Med Charlotte Rachlins opskrifter på naturlig skønheds produkter kan du i stedet vælge produkter som er 100% organiske og samtidig superbillige. Produkterne kommer fra dit eget køleskab, fra køkkenhylderne og fra haven, hvis du har en. Du får cremer, renseolier og andre produkter, som er sunde, rene og med naturlige skønheds fremmende egenskaber.

Alt i alt er Smuk med naturens produkter af Charlotte Rachlin en god og inspirerende bog  – som giver dig tips til renseolier, -mælk, -toner og skintonic, ekspoliering og peeling, dampbade, masker, sæber, pleje af hår, hænder, fødder og negle på naturlig vis.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*