Smuk uden kniv | Boganmeldelse

Boganmeldelse af Smuk uden kniv
Boganmeldelse af Smuk uden kniv

Smuk uden kniv

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Bogen Smuk uden kniv omhandler træning, kost og motivation.  Så har du ligesom jeg lyst til også at få motion ind i din hverdag, så er denne bog en rigtig god motivationskilde. Der er øvelser for ben, overkrop, hele kroppen mv. Øvelserne er for både begyndere, øvede og eliten. Samtidig indeholder bogen også et afsnit omkring træning, så din viden omkring hvorfor og hvordan du træner bliver større og bedre. Der er samtidig et afsnit omkring kost og hvad der anbefales du spiser. Såsom grøntsager, frugter, bælgfrugter og krydderurter.

Smuk uden kniv

Alle træningsøvelser er efterfuldt med billeder, som viser de enkelte øvelser. Det synes jeg er en rigtig fin ting, for er der noget værre en at skulle lave en øvelse som simpelt ikke er til at forstå?

Der er levende beskrivelse fra forskellige personer der fortæller om deres træning, mål, metode og gode råd til andre der gerne vil i gang med at træne.

Bogen indeholder også en guide til hvis du har brug for hjælp. Det kan være psykologhjælp, hjælp fra fysioterapeuter, trænere (såsom træningsvejleder eller personlige trænere), din praktiserende læge, ambassadører, ligesindede, bøger/magasiner eller internettet.

Alt i alt en rigtig god bog, hvis du gerne vil i gang med at træne din krop – få noget mere styrke og muskelmasse, uden det bliver alt for kompliceret.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*