Smukkere hår | Hårkure til et smukkere hår

smukkere hår
smukkere hår

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Smukkere hår

Vil du gerne have et smukkere hår, så findes der forskellige hjemmelavede hårkure du kan bruge til dit hår. Disse hårkure er både billigere, men samtidig også meget bedre for dit hår. Du undgår kemiske produkter. Produkter som på sigt kan skade dit hår.

Vejen til et smukkere hår

Vejen til et smukkere hår er nemlig produkter som æg, honning, advokado, olie mv. Alle produkter som er billige – og som på sigt er gode at anvende til dit hår. Bruger du produkterne på den rigtige måde vil du på sigt få et flot og glansfuldt hår. De forskellige opskrifter er gode til forskellige typer af hår, så du må prøve dig lidt frem. Dog er ingen af dem skadelige og givetvis vil de alle have en eller anden form for gavnlig effekt på dit hår.

hår

Hårkure af naturlige produkter

Avocado for dit hår

Du smører en most avocado i dit hår, men ikke i hovedbunden. Dæk håret med aluminiumsfolie eller et håndklæde. Lad det sidde i 15 – 30 minutter. Hvis du vil have mere fugt til håret kan du supplere med nogle fugtgivende ingredienser som æggeblommer, honning eller noget andet. Efterfølgende vaskes håret grundig og skyldes med vand. Denne behandling kan anvendes et par gange om måneden.

Æg til håret

Du kan også bruge æg til håret. Her følger du samme fremgangsmåde som med avocado. Husk dog at det er æggeblommen du bruger – og at det samtidig er nødvendigt at skylle dit hår godt og grundigt bagefter.

Olie til håret

Du kan med fordel bruge kokosolie eller mandelolie til dit hår. Begge dele er med til at styrke håret rødder og hovedbund, samt reperere beskadiget hår. Især kan du med fordel bruge olie til håret her i sommervarmen 2 – 4 teskefulde olie vil være nok alt efter hvor langt dit hår er.

Hvedekimsolie 

Du kan også bruge ca 2 skeer med hvedekimsolie sammen med 1 tskf æblecide eddike. Her kan du med fordel varme olien i en vandvand (tilsæt olie i noge varmt vand) og derefter blade med æbleeddike. Derefter masseres blandingen ind i din hovedbund. Blandingen lader du sidde i håret 15 – 30 minutter . hvorefter det skyldes ud igen.

Honning til håret

Honning kan med fordel også anvendes til dit hår. Du bruger ca. 1 dl Honning som tilsættes dit rene og fugtige hår. Honningen skal igen sidde i dit hår 15 – 30 minutter (alt efter smag og behag). Derefter skyldes dit hår med varmt vand. Er dit hår emget ødelagt er det en god ide at supplere honningen med advokado eller æggeblommer.

Ølblanding til dit hår

Skal du gøre noget ekstra ud af dit hår – så er en ølblanding virkelig et godt supplement og en fordel for dit hår. Du åbner en øl (gerne 1/2 time før du skal bruge øllen, så den er helt flad for kulsyre). Den flade øl blander du sammen med 1 teske fuld mandelolie og en rå æggeblomme. Ølblandingen kommes i håret, hvor det skal være  i ca. 15 minutter. Derefter skyldes blandingen ud med koldt vand. Og vups du har et flot hår.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*