Soya Pasta – Et fedtfattig valg | En anden slags valg

Soya Pasta - Et fedtfattig valg
Soya Pasta - Et fedtfattig valg

Soya Pasta – Et fedtfattig valg

Vil du gerne have et godt alternativ til den almindelige hvide pasta, så er soya pasta et godt valg.

Det er pasta som er produceret af soyabønner i stedet for hvedemel. Pastaen er derfor fedtfattig, men smager ligeså godt som pasta. Sojabønner har altid et højt indhold af protein og kan derfor også anvendes som et godt alternativ til kød. Samtidig har soya pasta også et højt indhold af kostfibre, et indhold som er langt højere end hos almindelig pasta.

Smager er ikke så meget anderledes end hos almindelig hvid pasta – så det kan godt lade sig gøre at udskifte pastaen med denne pasta. Det kan eksempelvis være i kødsauce hvor du ellers ville have brugt pasta, eller i pastasalat mv. Soyapasta – et fedtfattigt valg er for dig som gerne vil prøve noget andet og samtidig holde den slanke linie og tage det sunde valg. Og du kan faktisk ikke smage forskel mellem soya pasta og den almindelige pasta.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*