Spis Bedre | Månedsmagasin

Spis Bedre er et månedsmagasin med masser af dejlig inspiration til både lækker og nem hverdagsmad og lækker weekendmad. Bladet er fyldt med opskrifter, som er lette at gå til. Deres billeder er flotte og når jeg kigger i deres bladet, får jeg alene ved at kigge på billederne lyst til at eksperimentere med opskrifterne.

Bladet Spis Bedre

Jeg fik faktisk øje på bladet da jeg sad hos damefrisøren. Pludselig imens jeg sad hos frisøren var mit hoveded fyldt med opskrifter og lækre billeder. Jeg må sige at jeg blev virkelig inspireret. Dagen efter havde jeg bestilt 3 numre af bladet på biblioteket. Jeg måtte jo lige kigge lidt mere på dette blad.

Jeg har også fundet deres side på nettet. Her er der også lækre opskrifter – alle opskrifter som er lette at gå til. Du kan se deres side  her. Du kan samtidig se deres facebook profil her

Jeg vil lige understrege at dette ikke er nogen reklame. Den eneste grund til at jeg vælger at skrive om dette blad er at jeg selv blev inspireret af bladet og det vil jeg gerne dele med dig.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*