Sund og rask med antiinflammatorisk kost af Sanna Ehdin Anandala | Antiinflammatorisk kost

Boganmeldelse af Sund og rask med antiinflammatorisk kost af Sanna Ehdin Anandala
Boganmeldelse af Sund og rask med antiinflammatorisk kost af Sanna Ehdin Anandala

Sund og rask med antiinflammatorisk kost

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Her er en bog jeg vil anbefale dig at læse eller låne på biblioteket.  Den er virkelig inspirerende og nytænkende indenfor kost. Kort sagt handler bogen om at spise antiinflammatorisk kost hvor alt sukker er fjernet – og  det samme er hurtige kulhydrater, forarbejdede fedtstoffer og dårlige hel eller fabrikata. Der er rigtige mange gode tips og råd til hvordan du på en let måde kan ændre din livsstil.

Sund og rask med antiinflammatorisk kost

Lad mig sige det som det er…  jeg er selv i fuld gang med en livstilsændring..  Denne bog er helt klart et grundlag for min ændring. Opskrifterne har været lette for mig at følge – og samtidig har de gjort min kost på sundere og mere spændende. Retterne er heller ikke så besværlige at jeg ikke gider gå i gang. Principperne indenfor antiinflammatorisk kost er også til at have med at gør – jeg går altid mæt rundt, så der er ikke noget med at jeg skal faste, slanke mig eller hvad ved jeg.

Bogen giver dig samtidig en basisvejledning i hvordan du kommer i gang, hvad der er godt at have i dit køkken og hvad du skal undgå.

Sund og rask med antiinflammatorisk kost er et rigtig godt udgangspunkt for at få den rigtige mad og til at komme i gang med at tænke over hvad du spiser. Mange af mine opskrifter her på siden tager udgangspunkt i at leve efter disse principper.

Sund og rask med antiinflammatorisk kost

Bogen indeholder i alt 140 farverige og lækre opskrifter. Alle opskrifterne er inflammationsdæmpende. Bogen indeholder alt fra de lækreste morgenmadsretter, mættende hovedretter og boller baseret på sunde opskrifter og desserter, som ikke fylder for meget. Samtidig er retterne fyldt med nydelse og giver et sundt velvære.

Forfatteren Sanna Ehdin Anandala er en af Sveriges førende indenfor sund og helbredende kost.

Alt i alt – Helt ærligt bare gå igang

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*