Sunde skåle af Maria Engbjerg

Sunde skåle af Maria Engbjerg
Sunde skåle af Maria Engbjerg

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Sunde skåle – lad dig inspirere til de bedste bowls.

Bowl bølgen raser – og det er jo fint, for en bowl med grønt er jo et lækkert måltid at indtage.
Der findes Hippie bowls, quinoa bowls, makro bowls, smoothie bowls og greenie bowls. Begrebet dækker ifølge bogen rent faktisk bare over et sundt og nærende måltid serveret i skåle.

Bogen Sunde skåle leveret opskrifter, inspiration til hvad du kan putte i skålene. Det kan være alt fra en lækker morgenmadsskål, til en snack eller aftensmadden.

Bagerst på bogen sår der: Sunde skåle er den ultimative “comfort food” – desuden en smart og sund form for “fast food”.

Begrebet “Bowls”, som er lagdelte “alt i en skål måltider”, er den nye bølge af sund “comfort food”. De sunde skåle hitter i hele verden på madblogs og instagram og på restauranternes menukort. I Maria Engbjergs nye bog Sunde Skåle giver hun opskriften på bowls, som er lige sagen, når man er single eller en moderne familie, hvor alle ofte ikke spiser samtidig. Alle måltidsskålene er fyldt med sundhed og er som udgangspunkt vegetariske.

Der er i bogen mange lækre opskrifter på forskellige bowls – alle fyldt med sunde og forfristende grøntsager. Der er eksempelvis en opskrift på Rødbedesalat med spinat, ærter og avokado og en opskrift der lyder på Perlespeltsalat med butter beans og bagte grøntsager. Der er også et eksempel på en bowl med knasende thaislaw med peanutbutter dressing. Det er en bog jeg virkelig vil anbefale dig at kigge igennem – få noget inspiration. En bowl med lækre og eksotiske grøntsager er jo lækker at gå i krig med og ikke særlig svær at lave. Jeg er sikker på at bogen vil leve op til forventningerne. Du kan evt. låne den på biblioteket og kigge den igennem. Bruge en opskrift her og der og hvad der ellers falder dig ind og som du synes kan give dig et ekstra krydderi på din madlavning.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*