sundognemt anti-inflammatorisk blog

sundognemt anti-inflammatorisk blog
sundognemt anti-inflammatorisk blog

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Majs og sundhed

I min søgen efter mere viden om anti-inflammatorisk mad (og livsstil) fandt jeg bloggen som hedder sundtognemt.dk  En fantastisk blog lavet af Rie Laursen.

Rie Laursen er certifiseret kostvejleder fra At Work med speciale i vægttab og en overbygning i plantebaseret kost. Hun bruger sin viden på at vejlede klienter, holde foredrag, lave madworkshops samt skrive e-bøger, der indeholder sunde og nemme opskrifter.

Jeg kan se at hendes næste foredrag eller workshop om man vil er hos LOF i Frederikssund i september/November måned. Mit håb er at hun holder foredrag i KBHs området, for så vil jeg sidde på spring for at deltage.

Bloggen giver dig et godt indblik i hvad det vil sige at spise anti inflammatorisk. Alle opskrifterne er lavet ud fra disse principper. Og samtidig er opskrifterne lette at gå til – der er ikke tvivl om hvilken ingredienser der skal bruges. Bloggen og dermed også opskrifterne dækker alt lige fra morgenmad, smoothies og bowls til retter med fisk, skaldyr og vegetar.

sundognemt anti-inflammatorisk blog

Der er mulighed for at du igennem bloggen kan købe forskellige kostforløb. De forskellige kostforløb er lette at have med at gøre. Du kan selv sammensætte måltiderne som du vil. Her kan du evt. se mere på Rie Laursens hjemmeside.

Til orientering vil jeg lige skrive at anti inflammatorisk mad er mad som er baseret på en bestemt livsstil. Her spiser man meget kål, bær, nødder, fisk mv. En kost som er yderst skånsom og givende for kroppen. Det er en kost som mange bruger hvis de har sygdomme i kroppen eller ønsker en sund livsstil. Rie Laursen synes jeg virkelig forklarer hvad anti inflammatorisk er på en god og overskuelig måde. Jeg vil virkelig anbefale dig at tage et kig på bloggen.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*