Supersund sommermad af Helle Kleist

Supersund sommermad af Helle Kleist
Supersund sommermad af Helle Kleist

Supersund sommermad af Helle Kleist

Det er godt nok ikke sommer. Men alligevel synes jeg I skal lade jer inspirere af denne bog om supersund sommermad. Den er fyldt med lækre opskrifter, som både er sunde og lette at gå til. I alt er bogen fyldt med 90 sunde opskrifter, som dækker alt fra frokoster, middage, desserter og andet tilbehør. Der er opskrifter på Fiskesalat med citrongræs og chili, Hot kærnemælkskylling, melonsuppe, tomatchutney, jordbærcreme med tørrede jordbær, nemme fladbrød, kokoscreme med bær, grillet melon med hindbær, risotto med asparges mm.

Supersund sommermad er oprindeligt en del af vægtvogterne program om at følge den sunde linje. Men bogen kan med fordel bruges af andre. Ud over de almindelige opskrifter får læseren også opskrifter på pestoer, dressinger, marinader som er med til at give madretterne et ekstra pift. De råvarer der bruges i bogen er ganske almindelige, hvilket gør alle opskrifterne dejlige almindelige at gå til. Ved hver enkelt opskrift er der også en tidsberegning, så det er let at vælge en opskrift der passer ind i dagsprogrammet.

Hver enkelt opskrift er forsynet med kalorieberegning og afkrydsning i henhold til vægtvogternes program. Opskrifterne er desuden illustreret med flotte billeder, som virker indbydende. Dog står der ikke nogen i bogen omkring hvor mange personer hver enkelt opskrift er til, så her må læseren selv gætte og beregne sig lidt frem.

Supersund sommermad af Helle Kleist

Alt i alt er Supersund sommermad en god inspirerende bog. En bog for dig der gerne vil have nemme, sunde og slankende opskrifter, der ikke kræver alt for meget arbejde at lave.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*