
Thaisuppe på den lækre måde
Det er blevet efterår og i for mig er tiden kommet til at få noget varmt. Jeg elsker suppe og Thaisuppe i forskellige varianter er en af min favoritter. Der er mange måder at tilberede en thaisuppe på og her et af min bud på en rigtig lækker thaisuppe. Den er både sund og nærende og smager super godt.
Ingredienser til 4 personer: 2 spsk olie 3 finthakkede charlotteløg 1 stykke ingefær (ca. en tommelfinger land) 1 1/2 L grøntsagsbouillon 1 bundt hakket forårsløg 4 spsk hakkede jordnødder
Thaisuppen tilberedes således:
Olien varmes op i en gryde. I gryden tilsættes charlotteløg og revet ingefær. Steg løgene til de er brune og tilsær derefter bouillonen og kog suppen op.Lad suppen simre i ca 5 minutter og tilsæt derefter nudlerne.
Eter ca. 5 minutter er nudlerne møre og de resterende ingredienser kan tilsættes.
Smag til med salt og peber og de hakkede jordnødder.
Suppen kan serveres med noget godt brød til.
Til andre sider
Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet
Leave a Reply