
Thaisuppe med porre og løg – Let at lave
Hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det opskrifter der både smager godt, er sunde, men som samtidig også er lette at lave. Her er et bud på en thaisuppe som rummer alle de ovennævnte ting. Den tager max en halv time, så står den lækker klar på bordet. Der kan puttes nudler i, hvis der ønskes ekstra fylde, eller der kan bages et brød til. Alt i alt en suppe som kan laves på en travl vinterdag, hvor det skal noget hurtigt varmt mad på bordet,
Ingrediencer 2 Store gulerødder 1 Porre 1 Alm løg 2 store Hvidløg 1 Peberfrugt 1 Bouillon terning 5 dl vand 1 ds kokosmælk 4 tsk karrypasta 6 spsk soya 4 spsk fiskesauce
Du snitter alle grøntsagerne groft og switser grøntsagerne i en gryde. Derefter kommer der kokosmælk, soya, bouillonvand (kogt vand med terning i) i gryden. Gryden simrer i ca. 20 minutter og den er klar til at spise. Har du lyst kan du også putte nudler i suppen for at give den noget mere fylde. Du kan evt. også spise brød til suppen.
God fornøjelse
Til andre sider
Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet
Leave a Reply