Turen går til Seattle

Turen går til Seattle
Turen går til Seattle

Turen går til Seattle

I august 2016 gik turen til Seattle. Seattle er den største by i delstaten Washington, som ligger i det nordvestlige hjørne af USA. Der bor ca. 3,5 millioner mennesker i byområdet. Byen har et mildt tempereret kystklima. Bjergkæderne omkring byen  beskytter den i mod kraftige storme og gør at der aldrig bliver helt koldt. Det er en by hvor gaderne er stejle – og mange veje ensrettede. Noget af det første vi gjorde – velankommet til Seattle var at besøge vandfronten. Herfra kan man få et overblik over byen og se hvor man befinder sig.

The Space Needle

Derefter gik turen til den berømte Space Needle – som er en af byens varetegn og et must at besøge. Space Needle blev for øvrigt bygget til verdensudstillingen i 1962. Fra Space Needle kan man se ud over hele byen. Der er samtidig mulighed for at få et glimt af den omkringliggende bjergkæde. Især Mount Rainier er synlig. En virkelig flot udsigt.

IMG_0357 (2)

Seattle som by

Vi besøgte senere Pike Place Market, som hvert år besøges af næsten 10 millioner mennesker. Her sælges der forskellige kunsthåndværker, fisk, grøntsager, souvenirs og alt muligt andet isenkram.

IMG_0361 (2)

Turen går til Seattle

Seattle fremstod i vores øjne som en både pæn og ren by – som samtidig er tryg at færdes i. Vi var også lidt uden for Seattle – og igen pæne og velholdte huse. Et tydeligt tegn på at indbyggerne i Seattle har en god indkomst.

Da Seattle ligger tæt på Stillehavet, er der rig mulighed for at komme ud og sejle. Er man heldig er der også mulighed for at se spækhuggere svømme forbi båden. Alt i alt er der et rigt dyreliv i området.

Borgerne i byen er også enormt flinke og der er altid mulighed for at få et godt råd til hvilken attraktion som er værd at se.

Alt i alt
Seattle er virkelig et besøg værd. En by hvor der er så mange spændende ting at se

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*