Twin Food – Bloggen der inspirerer

Twin Food - bloggen der inspirerer
Twin Food - bloggen der inspirerer

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Twin Food – Bloggen der inspirerer

Tvillingerne Christine og Laura har lavet denne fantastiske blog Twin Food. Bloggen Twin Food sætter god og sund mad i centrum til en billig pris. På deres egen blog står der “Bloggens hovedtema vil vi mene er let, sund og ikke for dyr mad i en god kombination med syndige desserter  og til tider lidt mere avancerede retter”. En blog der er godt egnet til dig som er studerende og som gerne vil have inspiration til billig og sund mad.

Bloggen har især fokus på opskrifter indenfor bageværk, brød, brunch, frokost, supper, til madpakken og tilbehør.

Til hvert emne er der super lækre opskrifter, som kan inspirere dig til at lave lækker mad i hverdagen. Under emnet frokoster er der eksempelvis grønne snegle, som er lækre at tage i din madpakke. Eller der er en opskrift på Sandwich med rød peber pesto som også er lækkert til din frokost.

Bloggen byder som sagt også på et tema der hedder supper. Og er der noget så lækkert som en god suppe? På bloggen er der eksempler på Ærte/spinat suppe med hytteost og cashewnødder eller der er en Vandmelonsuppe med basilikum og cashewnødder.

Bloggen har også et index hvor du bliver guidet igennem  de forskellige temaer på bloggen.

Bloggen indeholder også opskrifter på lækkerier og andet godt.

Twin Food – Bloggen der inspirerer

Alt i alt en blog som jeg gerne vil anbefale og som er yderst inspirerende. Tvillingerne Christine og Laura har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde. Og bloggen er en af de danske madblogs som er yderst velbesøgt. Pigerne er på ingen måde uddannet indenfor gastronomi, men eksperimentere sig frem med forskellige retter. Dette gør de på en yderst velkvalificeret måde. Tag et kig og se om du mener det samme.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*