Valdemarsro.dk – den perfekte blog

Valdemarsro.dk - den perfekte blog
Valdemarsro.dk - den perfekte blog

Valdemarsro.dk – den perfekte blog

Der findes talrige blogs om alverdens ting og sager. Nogle interesserer sig for biler, andre for heste. Nogle igen for bøger, andre for computerspil.

Jeg kan godt lide at læse om sundhed, opskrifter – ting eller produkter der inspirerer mig.  Der findes talrige blogs om alle disse emner. Men som hos så mange andre er der ikke altid tid til alle de ting jeg gerne vil. Jeg får ikke kigget en masse blogs igennem, men holder mig til nogle få udvalgte. Tid er som altid en mangelvarer hos mig. Fuldtidsjob og en kæmpe interesse for Karate tager min tid – og bloggen her gør selvfølgelig også.

Jeg lader mig gerne inspirerer af valdemarsro.dk inkl. nogle få andre blogs. Her kan jeg hele tiden finde nye opskrifter som ser spændende ud. Finde inspiration til ting eller produkter som jeg gerne vil afprøve.

Bogen som der her er vist på billedet er en kogebog fra valdemarsro.dk  Kogebogen er fyldt med lækre opskrifter, som tager sit afsæt i enkelthed og gode råvarer. Bogen er fyldt med gode bud på opskrifter til morgen, middag og aftensmaden. Der er samtidig gode fif til hvad du kan forberede i weekenden, så du ikke har så meget du skal gøre når hverdagen står for døren.

waldemarsro

Bogen består af nogle virkelig dejlige opskrifter – og jeg vil helt klart anbefale dig enten at låne bogen på biblioteket eller købe den. Du kan også tage et kig på bloggen og se hvad den indeholder.

I 2007 oprettede blogindehaveren af valdemarsro.dk Ann-Christine Hellerup Brandt sin blog om mad og livsstil. Hun har siden 2012 været fuldtidsblogger (hvilket vil sige hun lever af det). Hendes meegt populære blog har ca. 225.000 læsere hver måned – hvilket jo siger en del om kvaliteten af bloggen.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*