Veganer på deltid af Lene Hansson

Veganer på deltid af Lene Hansson
Veganer på deltid af Lene Hansson

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Veganer på deltid af Lene Hansson

Bagerst på bogen står der:
Jeg opdagede, at jeg ved at leve vegetarisk og siden vegansk, blev fri for en række sygdomme, der havde plaget mig, siger Lene Hansson.
Smerter og sygdomme er kroppens GPS. Men på trods af årelange kvaler tager alt for mange mennesker alt for meget smertestillende og immundæmpende medicin for ikke at kunne mærke en række symptomer i stedet for at kigge på, hvad de putter i munden.
Med sine erfaringer med plantebaseret mad, for sig selv og sine tusindvis af klienter, peger pilen kun en vej: plantevejen. Det er plantevejen vi bør gå ad, hvis vi vil være sunde, raske, normalvægtige og glade.

Bogen er delt op efter årstiderne med hovedafsnit og opskrifter, der passer til sæsonen og de tilfældige råvarer: Forår, sommer, efterår og vinter.
Men tag det med ro, tag bare små skridt af gangen, start med et par eller tre plantedage som ugen, ellers kan din kostomlægning alt for let gå i kage, og apropos kager, så rummer bogen en række fine kage og dessert opskrifter.

Veganer på deltid af Lene Hansson

Her er bogen for dig der gerne vil leve et liv der er mere plantebasret og hvor kød ikke er en del af måltidet. Det er lækre opskrifter og gode råd i bogen som du kan følge. Desværre er ikke alle opskrifter påhæftet et billedet, noget jeg ellers godt kan lide. Opskrifterne er ellers lækre og virker på ingen måde svære at gå til. Der er også gode råd eksempelvis omkring hvordan du får nok kalk mv. Alt sammen ting som er nyttige at vide. Jeg vil helt klart anbefale dig at købe eller låne bogen på biblioteket. Du vil ikke blive skuffet, men få en masse inspirerende tips.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*