Vegansk til højtider og fest

Vegansk til højtider og fest
Vegansk til højtider og fest

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Vegansk til højtider og fest

Nogle gange kan det være godt med en anderledes bog – der inspirerer til en anden og anderledes måde at lave mad på. Bogen vegansk til højtider og fest er bogen der giver dig gode tips og ideer til en jul baseret på vegansk mad.

Bag på bogen står der:

Med en veganer i familien kan tanken om højtider og andre festdage hurtigt fjerne fokus fra selve samværet og ende i hovedbrud om hvad man skal servere. Med denne bog er det ikke længere et problem.

Vegansk til højtider og fest tager fat i alle de større højtider og festdage fra jul og påske til fastelavn og fødselsdage og guider dig på rette vej i det moderne veganske køkken.

I bogen finder der fx. opskrifter på en sensuel panna cotta med hindbærcoulis til Valentinsdag, en quiche til påskebordet, is til de varme sommerdage og sågar et ostebord til juledagene.

Opskrifterne spænder fra de helt enkle til dem, der måske kræver lidt mere men som samtidig viser, hvor smagfuld og spændende vegansk mad kan være.

Du vil også kunne finde menuforslag til en romantisk aften, vennemiddag og nytårsaften, der vil gøre både planlægning og madlavning overskuelig. Dette så du istedet kan fokusere på det, der er vigtigst: hyggen, nydelsen og det sociale rundt om bordet.

Opskrifterne tager udgangspunkt i planterigets uendelige, farverige og lækre råvarer på en måde, der gør, at madlavningen både bliver let, inspirerende og lægger op til leg i køkkenet. Hertil kommer små charmerende historier, anekdoter og tips til, hvordan opskrifterne kan ændres og gøres lettere.

Vegansk til højtider og fest er en hyldest til både samvær og lækker mad, og kan bruges af både veganere, familie og venner til veganere og dem der blot ønsker at få lidt mere spændende grønt på bordet.

Vegansk til højtider og fest

En lidt anderledes kogebog, som giver sit bud på nemme og lækre retter uden kød. Så ønsker du at leve mere vegansk, undgå kød og alligevel få noget lækkert mad, så er dette bogen for dig. Dette er virkelig en af de mere anderledes kogebøger. Men læs den og døm selv.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*