Vidunderlig vegetar

Vidunderlig vegetar
Vidunderlig vegetar

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Vidunderlig vegetar

Vidunderlig vegetar er en kogebog fyldt med vegetar opskrifter. Der er lækre opskrifter på alt fra Salat med Puy linser, Rædbedecarpaccio med vinaigette og fetaost til butternutgræskarssuppe med karrycroutoner og ristede græskarkerner og kartoffelbund med pastinak og avokadosauce.

Retterne er egentligt ikke så svære at lave som det umiddelbart skulle lyde. Dog kræver de fleste retter i bogen en hel del ingredienser, men opskrifterne er beskerevet på en let og overskuelig måde.

Vidunderlig vegetar

Bagerst på bogen står der:
Vidunderlig vegatar – En grøn kogebog er fyldt med inspirerende og mættende vegetaropskrifter til hverdag og fest. Bogens opskrifter kræver ingen gastronomiske forkundskaber, blot lysten til at gå i køkkenet med mange grøntsager, urter, krydderier og helt uden kød.

Bogen følger årstidernes gang og givet bud på, hvilke skønne retter man kan lave med årstidernes grøntsager forår, sommer, efterår og vinter. Bogen går hånd i hånd med det stigende fokus på at spise mindre kød af hensyn til både eget helbred og klodens klima.

Jeg har kigget bogen igennem og der er helt klart nogle dejlige og lækre opskrifter. Vil du begive dig ud i det vegetariske er bogen helt klart et godt sted at starte. Du bliver fuldt hele vejen til dørs med dejlige opskrifter. Og vegatar mad er jo både lækkert og sundt.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*