www.boginspirationen.dk

boginspirationen.dk
boginspirationen.dk

www.boginspirationen.dk

>h1>Lad dig inspirere


Har du lyst til at lade dig inspirere til at læse flere bøger? Eller gerne vil have nogle bøger anbefalet før du går i gang med dem? Så har jeg en blog med navnet www.boginspirationen.dk  Her bliver alle de bøger som jeg læser anmeldt – både på godt og ondt. Jeg læser en bred variation af bøger, så derfor består bloggen af bøger lige fra krimier, kogebøger til skønlitteratur og julebøger.

Anmeldelse med hjerter
Bogen bliver anmeldt af hjerter, så jeg skriver “bare” hvad der falder mig ind og hvad jeg fik ud af læse bogen. Jeg er hverken professionel eller det som ligner – tjener ikke så meget som en krone på det, men gør det fordi jeg kan lide det og synes det er sjovt hvis andre læser det som jeg skriver. Du behøves ikke have samme holdning til bøgerne som jeg har, men det kunne være sjovt at høre din mening, hvis du har læst den samme bog. Måske vi kunne få en debat i gang om de bøger vi læser?
Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*