Indisk mad – helt enkelt




Vil du gerne lave noget Indisk mad, så er det her bogen for dig. Der er alverdens indiske retter, som kan inspirere dig i det indiske køkken.

Bagerst på bogen står der:

Indisk mad – er det ikke noget med en masse mærkelige ingredienser og krydderier, man dårligt har hørt om og skal hele byen rundt for at skaffe?
Ikke hvis du følger denne bogs enkle og indbydende opskrifter. Alfa og omega for alle 120 opskrifter er, at det skal være enkelt at have med at gøre. Selvfølgelig uden at give køb på den gode, autentiske smag.

Her finder du det hele, lige til at gå til: fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raitaer, sprøde samosaer, saftige korma eller tikkamasaler, bløde fladbrød og læskende lassier.

En dejlig bog, som let kan føre dig ind i den indiske tradition omkring mad.Retterne er let beskrevet og ved de fleste af retterne er der billeder, så du kan se hvad du laver. Der er samtidig tale om sund mad, som kan laves i en fart. Der er virkelig tale om en bog, som jeg vil anbefale dig hvis du gerne vil lave indisk mad. En del af retterne er vegatariske.

Bogen indeholder også en beskrivelse af de forskellige ingredienser, hvor de stammer fra og hvordan de bruges. Forfatteren Das Sreedharan er selv fra Indien og har ofte lades sig inspirere af hans mors opskrifter og hvordan maden laves af indere. Forfatteren har taget disse traditioner med til England, hvor han sammen med sin kone har åbnet en Indisk restaurant. Oprindeligt kommer forfatteren fra Kerala som er et område i Indien der er kendt som Indiens krydderiskab. Bogen indeholder dog ikke en masse forskellige ukendt krydderier, men et begrænset udvalg, så du ikke behøves købe mere end hvad du føler dig tryk ved.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*